Winter wonderland

Hvis du trænger til at komme helt ned i gear i vinterperioden, og bare nyde livet og de naturskønne omgivelser, skal du tage til Sæby. Få en autentisk oplevelse ved at bo på eksempelvis Hotelpension Aahøj eller Danland Sæby Søbad. Byens smukke og charmerende gamle bykerne er en kulturperle i særklasse, hvor du får købstadsidyl, arbejdende kunsthåndværkere og museer. Forkæl dig selv med et besøg hos bl.a. modebutikken Annette, Glashuset og Galleri Valdemar.

Sæby Torv er samlingspunkt for byens specialbutikker, og også op til den herlige juletid emmer Sæby af hygge og god gammeldags charme. Byen er hyggeligt pyntet, og Torvet er det naturlige midtpunkt for mange juleoplevelser, og der er musik i gaden.

Også byens restauranter står klar til at invitere dig ind i varmen. Forkæl dine smagssanser på bl.a. Bistro V, Restaurant Hjørnet eller Frøken Madsen's Spisehus.

Når sneen daler, er der næppe et smukkere sted end Sæbygaard Skov, hvor åen snor sig mellem snepudrede træer. Også stranden i Sæby er en skøn oplevelse på en vinterdag, og chancen for at finde rav endnu større end om sommeren. 

Så tag det varme tøj på, og trav en tur i det vinterlige eventyrlandskab, hvad enten det er i den skønne skov eller på den dejlige strand.

Velkommen til hyggelige Sæby i vinterklæder.
 

Andre oplevelser i Toppen af Danmark