Lækre bassiner og en skøn temperatur

Frederikshavn svømmehal er en enhed under Frederikshavn kommunes Kultur og borgerservice, der blev indviet i 1989. Hallen har årligt ca. 135.000 besøgende og er løbende blevet moderniseret med børnebassin, babyhjørne, motionsrum, wellness faciliteter mm.

Alle gæster vil, uanset alder, opleve en svømmehal hvor sikkerhed og hygiejne er i top. Personalet vil alle bestræbe sig på at yde en personlig og professionel service hvor du er i centrum. De håber at kunne hjælpe dig til at kunne få den bedste mulige udnyttelse af alle deres spændende faciliteter.

Du kan låne luffer og bælter til de mindste ligesom der tilbydes handicapvenlige omgivelser med bl.a. handicaprum og lift som giver adgang til svømmehallens bassiner.

Du kan også vælge at deltage i babysvømning og vandaerobic eller slappe af til en hyggelig omgang saunagus. Der er desuden mulighed for at købe mad ude i svømmehallen hvor Cafe Hyggestunden serverer et varieret udbud af forskellige frokost retter.

Relax

Prøv også den store fælles vildmarkssauna, tag en iskold dukkert i det smukke koldvandskar, eller det vulkanske dampbad, der er indrettet med en varmesten, to wellness brusere, en flot drikkefontæne og sidst men ikke mindst et stort halvrundt dampbad. Rummet er inspireret af den rå islandske natur.

Hos Frederikshavn Svømmehal er der ingen tidsbegrænsning på opholdet. Du kan blive så længe du har lyst.

Velkommen i en af landets flotteste svømmehaller!


Frederikshavn Svømmehal, Parallelvej 8, 9900 Frederikshavn, +45 98 45 88 00, joph@frederikshavn.dk, www.svommehal.frederikshavn.dk

Andre oplevelser i Toppen af Danmark