Nordjylland er et fantastisk sted at tilbringe sommerferien. I Nordjylland finder du skønne strande og fjorde, vilde klitplantager og meget mere. Ikke nok med den skønne natur, så er der også mulighed for at opleve adrenalin, sjov og hyggelige stunder for både store og små. Nordjylland har noget at tilbyde for enhver smag. Det er en smuk og varieret destination som er perfekt til at tilbringe sommerferien med familien eller venner. Vores unikke kendskab til området gør, at vi kan skabe uforglemmelige og enestående oplevelser for dig og dine kære. 

Badeferie, byferie eller naturferie 

Skal du og dine nære på badeferie i Nordjylland, faciliterer Løkken ferien til dette formål. Løkken er spækket med fantastiske oplevelser, og her finder du de hvide sandstrande og det idylliske vand. 

Er I mere til en byferie er Aalborg byen, hvor I kan få en fantastisk sommerferie. Aalborg er den fjerdestørste by i Danmark og den lille storby rummer masser af oplevelser for alle aldre. 

Skal sommerferie tilbringes omringet af den danske natur, er Skagen et oplagt feriested. Her er der mulighed for at opleve den skønneste natur herunder både Grenen, Nordjyllands største skov, Råbjerg Mile og meget mere.

Oplevelser i Nordjylland 

Nordjylland tilbyder en masse forskellige oplevelser til dig og din familie. I Nordjylland finder du samtlige museer, hvis I skal have historiske og spændende oplevelser. Der er også mulighed for at opleve sjove dyr i Zoologisk have, men også naturens skønne dyr, som er at finde i de mange naturområder. Vi arrangerer også en masse uforglemmelige oplevelser som surfing, kajak, ATV-ture, værkstedskurser og meget mere. Uanset aktivitetsniveau finder du oplevelsen til din sommerferie hos os. Spænding, fart, historiske oplevelser, udstillinger eller shopping - se vores oplevelser for alle aldre her.

Aalborg Zoo

Overnatning i det nordjyske 

Skal I finde det perfekte sted til, hvor sommerferien skal tilbringes, udbyder vi et hav af muligheder. Hos os finder du skønne hoteller som Aalbæk Badehotel og Foldens Hotel. Du kan også finde skønne feriehuse og sommerhuse. Løkken har blandt andet badehuse lige ved vandet. Det kan også være at sommerferien skal tilbringes i det frie campingliv i Nordjylland, så er det også en mulighed.

 

Book overnatning i Nordjylland

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>