Familie i klitterne
Løkken Mole fiskeri

Sommer i Toppen af Danmark

Sommerferie i Toppen af Danmark er pragtfuld. Nyd naturen, strandene og byernes hyggelige atmosfære. Dagene er lysere og længere, sommerens friske luft og solens varme indbyder til forskellige udendørs aktiviteter.

Tag på aktiv ferie med vandring, cykling eller ridning, nyd en badeferie med ro og afslapning på de over 150 km brede hvide sandstrande med det populære fantastiske badevand. På din sommerferie kan du se kunstudstillinger eller tage med på de populære guidede byvandringer, hvor lokale ildsjæle fortæller Den gode Historie.

Sommerferie for hele familien

Festivaler i Toppen af Danmark

Toppen af Danmark byder på et bredt udvalg af skønne festivaler henover året.

Det skønne strandliv i Toppen af Danmark

De dejlige strande indbyder til badning og leg, når solen skinner. Og til traveture, windsurfing og fiskeri alle de andre dage. Intet andet sted finde...

Toppen af Danmark for børn

Besøg de store attraktioner som Nordsøen Oceanarium, Vendsyssel Historiske Museum eller Skagens Museum, der altid byder på sjove arrangementer for bør...

Udendørs aktiviteter for børn

Når vejret tillader det, er der masser af udendørs aktiviteter for børn i alle aldre.

Sommerferie for 2

De bedste naturoplevelser i Toppen af Danmark

Tag til vestkysten med de brede strande og det intense hav med store bølger. Eller til østkysten med de mere børnevenlige strande, med mulighed for at finde strandskaller og rav. Oplev det levende miljø i de hyggelige havne, som findes langs den lange kyststrækning.

Madoplevelser i Toppen af Danmark

I ferien oplever du en masse, men det er alligevel ofte måltiderne, der er dagens højdepunkter. Café- og restaurantbesøg er oplevelser i sig selv.

Kunsten i Toppen af Danmark

Toppen af Danmark har en lang tradition for at tiltrække malere, billedhuggere og forskellige kunsthåndværkere, der arbejder med vidt forskellige materialer og udtryk.

Den Gode Historie

Oplevelser får større dybde, når der står mennesker bag. Når historien bliver fortalt af lokale ildsjæle, og især når du får mulighed for selv at engagere dig og blive en del af oplevelsen.

Aktiv ferie i Toppen af Danmark

Aktiv ferie i Toppen af Danmark er alt fra afstressende naturoplevelser til hård fysisk udfoldelse.

Sommerens koncerter i Toppen af Danmark

Musikken fylder meget i Toppen af Danmark, og hvis du vil, kan den også fylde og berige din ferie. Oplev din yndlingsmusik eller lær nye genrer og musikere at kende! Nogle rejser langt for at høre et bestemt orkester eller en solist. Andre foretrækker festivals med et bredt udbud af bands.