Toftegården er ferielejligheder med et hyggeligt, roligt og typisk Skagen-miljø. I sommerperioden 1. marts – 31. oktober samt i vinterferien uge 7 og 8, tilbydes udlejning af ferielejligheder og gæsteværelser.

Alle lejlighederne i en klassisk og hyggelig Skagen-stil og den hyggelige gårdhave inviterer til afslapning og wellness med udendørs møbler, et lille springvand, liggestole og grill samt blomster og planter, som er specielt udvalgte til gårdhaven. 

Der er i alt 28 sengepladser samt et samlings-/festlokale, som er velegnet til mindre sammenkomster eller fester. 

Priserne er meget konkurrencedygtige, da udlejningskonceptet bygger på selvbetjening, egen forplejning og miljøtænkning. 

Gården ligger centralt i Skagen, ikke langt fra stranden og med kun 7-10 minutters gåafstand til banegården, centrum, gågaden; Sankt Laurentii Vej og havnen. 

Beliggenheden er således perfekt, hvis man ønsker at være tæt på bymiljøet, hvor man kan shoppe, spise fisk på den hyggelige havnekaj og more sig om aftenen med god dans og musik. 

I højsæsonen kan der være meget høj musik og larm i byens centrum i nattetimerne, men på Toftegården kan man sove i stille og rolige omgivelser.

Der er gratis parkering på og omkring gården, og rygning og kæledyr er ikke tilladt i lejlighederne eller på værelset.
 

Andre oplevelser i Toppen af Danmark

Toftegården - SKAGEN, Markvej 63, 9990 Skagen, +45 23 10 45 40, toftegaarden@skagen.nu, www.skagen.nu