Burgers, sliders, barbeque og meget mere

Få en autentisk oplevelse af USA, når du træder inden for i den saloon-inspirerede restaurant. Hos Bone’s får du som altid et smagfuldt måltid mad, som du kender det fra deres restauranter landet over. Men ikke nok med det, får du også tilsat en autentisk atmosfære, som var du i USA selv. En stemning du ikke finder hos andre spisesteder i Frederikshavn. 

Hos Bone’s kommer du nemlig på en rejse ned ad Route 66 og igennem det amerikanske Midtvesten. Restauranten sørger for stemningen, god musik og et lækkert måltid mad, så du kan slappe af og have en god stund med resten af familien eller vennerne. 

Bone’s sørger for ærkeamerikanske retter baseret på Sam Bones’ hemmelige BBQ-opskrift. Du kan blandt andet sætte tænderne i møre BBQ-spareribs, en saftig Big Boy Burger og smagfulde steaks. Dertil får du sprøde fries, der som altid er all-you-can-eat. Og så kan du bestille lækkert tilbehør såsom Hot Wings, Chili Cheese Tops og Chicken Nuggets.

Den familievenlige restaurant i Frederikshavn byder således på ægte amerikansk mad og en hyggelig aften for både store og små. Hvis sulten allerede melder sig til frokosttid, så er dette heller intet problem – Bone’s Frederikshavn byder nemlig allerede velkommen fra kl. 11.30 på alle ugens dage, undtagen søndage.
 

Andre oplevelser i Toppen af Danmark

 

Bone´s, Havnegade 8, 9900 Frederikshavn, +45 88 17 88 19, www.bones.dk