Uanset hvornår på året I besøger Skagen, byder byen på et væld af gratis oplevelser for alle uanset alder. Tag jeres nærmeste i hånden, og præg jeres tur til Skagen som I vil med gratis oplevelser. På den måde kan I sammen få nye minder med hjem i bagagen.

Oplev naturen på helt tæt hold

I Skagen finder I naturoplevelser af en anden verden. På jeres tur til byen kommer I derfor ikke uden om naturen, og I vil bestemt ikke fortryde at gå på opdagelse i den.

Et sikkert hit for mange er Grenen i Skagen. Her kan I opleve et smukt og helt unikt naturfænomen midt i mødet mellem de to have, Skagerrak og Kattegat. Udover Grenen byder også Den Tilsandede Kirke, Det Grå Fyr og en tro kopi af Danmarks første vippefyr på opdagelse. Fælles for disse steder er, at I vil være omringet af en særpræget natur, hvor især sandets vandring sætter sit præg.

Udforsk den charmerende bymidte

Skagen by er specielt kendetegnet ved husenes gule farve og de røde tagsten med deres hvide kanter. Den hyggelige og charmerende by er besøgsværdig, for her kan I være sikre på at se noget nyt om ethvert gadehjørne. På en tur rundt i byen kan I ligeledes vælge at gå forbi lystbådehavnen, hvor både fine lystbåde og de gamle, røde og hvide pakhuse pryder billedet. Lad jeres nysgerrig føre jer lige derhen i byen, hvor I bliver draget til af oplevelser.

Green´s Pub og Café Skagen

Gammel Skagen - en bydel indbegrebet af idyl

Vest for Skagen ligger bydelen Gammel Skagen placeret tæt ved både havet, stranden og klitterne. Her kan I blandt andet tage på en tur rundt blandt de idylliske skagensgule huse, besøge den hyggelige strand og se bydelens historiske vartegn. Og når dagen rinder ud, kan I besøge Solnedgangspladsen, hvor I kan nyde det smukke syn af solens sidste stråler, der spejler sig i vandet.

Smag på hvad Skagen har at byde på

Hos Bolcheriet i Skagen er der mulighed for at komme helt tæt på produktionen af bolcheværkstedets mange lækre bolcher. Her kan I se hvordan bolchemassen tempereres, kastes på krog og æltes, og efterfølgende er der smagsprøver på de færdige bolcher. Hvis I fristes af de mange lækre bolcher, er det også muligt at gå på opdagelse i shoppen bagefter, hvor I kan købe jeres yndlingsbolcher med hjem.

Gratis oplevelser venter i Skagen

Drag mod Skagen, hvor I kan skabe nye minder, der ikke koster en krone - for allerhøjest mod nord venter en masse gratis oplevelser på jer. Her vil I støde på nye seværdigheder og aktiviteter alle vegne, som hele familien kan tage del i.

 

Find inspiration til andre oplevelser i Skagen her

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>