En afslappet dag med wellness & spa  

Skal du give din bedre halvdel, din veninde eller din mor en fantastisk og afslappende oplevelse, hvor I kan nyde hinandens selskab, arrangerer vi en luksusoplevelse for to. Dette foregår i wellnessafdelingen i Sæby, hvor I kan forkæle jeres krop og velvære. Se vores arrangerede Wellness, Spa og Saunagus og Fitness for 2 personer her.

En gastronomisk madoplevelse for to 

Nordjylland er fyldt med gastronomiske madoplevelser. Forkæl et menneske du holder af med en suveræn smagsoplevelse i det nordjyske. Her kan I nyde hinandens selskab til fulde og udforske jeres smagsløg. Prøv den ikoniske Restaurant Pakhuset, som er lokaliseret i et nydeligt fiskepakhus. Her er der tale om en førsteklasses fiskerestaurant, hvor alt tilberedes fra bunden. Her finder du udsøgte fiskeretter, men også kød- og vegetarretter. Find lige præcis den smagsoplevelse, du søger på vores hjemmeside og forkæl en du har kær.

 

Aktivitet & adrenalin 

Skal I, bogstavelig talt, have en tur på opleveren, giver vi dig en adrenalinfyldt safarioplevelse. Kør UTV langs kysten i Løkken og få et adrenalinsus uden lige sammen med en du holder af. En aktiv oplevelse som byder på en tur ved den smukke kyst, hvor der er mulighed for at stoppe op og nyde hvad end, der falder jer ind. Turen er guidet, så I kan stille spørgsmål både til naturen omkring jer, og hvor I befinder jer. UTV’erne kører hele året, så du kan give dit menneske en aktiv og adrenalinfyldt oplevelse når som helst. Læs mere om UTV-safari  her

Vestkyst Safari ved Løkken

 

En dag med familien 

Er du på udkig efter en oplevelse for hele familien, kan du finde den i Sæby Svømmebad. Her er der mulighed for fri leg for både børn og voksne. Børnene kan udnytte badelandet med vipper, rutsjebane og badedyr, og de voksne kan nyde godt af wellnessafdelingen. Der er selvfølgelig også mad til dem der bliver sultne. Besøg Sæby Svømmebad for hele familien. 

Aalborg Zoo kan bestemt også facilitere en fantastisk dag med hele familien. Her kan I nyde godt af flotte naturoplevelser og komme tæt på dyrene. Her kan man udleje lokaler til brunch, komme på rundvisning rundt i Zoo og måske endda komme til at fodre dyr. Der er et hav af muligheder i Aalborg Zoo. Se mulighederne for ture i Aalborg Zoo her

Få din oplevelse i dag

Hos Toppen af Danmark har vi samlet alle de bedste oplevelser, som du og dine venner og familie kan få glæde af. Vi skræddersyer oplevelser med de bedste hoteller, seværdigheder og restauranter, alt efter hvad du er på udkig efter. Vi har mange fantastiske oplevelser og er sikre på, at du kan finde lige præcis den oplevelse, der passer til jeres ønsker og behov hos os.

 

Find spændende oplevelser her

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>