Attraktion i verdensklasse

Oplev de majestætiske ørne og se dem udfolde sig lige over dig. Ikke langt fra hverken Hirtshals eller Skagen, og lige ved Tversted Klitplantage, finder du en attraktion i verdensklasse; Ørnereservatet.

Ørnene åbner porten til rovfuglenes fascinerende verden

Oplev havørnene med enorme vingefang, kongeørnen som er himmelrummets ubestridte storvildtjæger samt vandrefalken og jagtfalkens med deres uforlignelige flyvekunst og jagtteknik. Overvær på tætteste hold verdens største ørne blive fodret og udfolde sig frit i himmelrummet.

Frank Wenzel har, med baggrund i mange års tillært specialistviden, givet Danmark en international førsteplads når det gælder kendskab til rovfuglenes biologi og kulturarv. På reservatet lærer publikum at forstå rovfuglene, samtidig med at de begejstres ved synet. Forståelse er den vigtigste vej til beskyttelse og har banet vejen for, at vilde ørne nu ingen yngler i Danmark.

Et af Ørnereservatets højdepunkter er forevisninger, hvor falkonererne blandt andet rider rundt i området og træner falkene. Oplev det fantastiske show, og se hvordan de flotte rovfugle viser deres utrolige flyvekunst.

Forevisningen, der varer en time, ledsages af en instruktiv orientering om rovfuglenes levevis, kultur og historie. Gå også en tur gennem udstillingen hvor du lærer mere om rovfuglene via storskærme og naturfotografier.

Ørnereservatet åbner 1 time før en forevisning.


Ørnereservatet - Eagle World, Skagensvej 107, 9881 Bindslev, +45 98 93 20 31, info@eagleworld.dk, www.eagleworld.dk

Andre oplevelser i Toppen af Danmark