Med traktorbus ud hvor Danmark ender

Kør med på en spændende tur, og oplev hvordan naturen spiller med kræfterne og kontinuerligt ændrer på kystlinjens form. 

I slutningen af 1940'erne, var der en driftig forretningsmand, der inspireret af de mange ture, hvor der blev hentet ral fra Grenen til nyt byggeri i byen, fik ideen til at fragte personer ud for at opleve hvor Danmark slutter.

Historien fortæller faktisk, at under kørslen på Grenen var der mange besøgende, der spurgte om et lift med køretøjerne, der blev brugt til at hente ral. Det fik et lyst hoved til at tænkte: "Hvorfor ikke gøre dette til en forretning, hvor man kan tjene en skilling".

Der var ikke langt fra tanke til handling, og de første primitive køretøjer, med bænke lånt i missionshuset, blev indsat. Nutidens ture foregår med en moderne traktor og faste sæder i vognen.

Sandormen har ingen fast køreplan, men der afgår jævnligt en traktor fra Grenens parkeringsplads i tidsrummet kl. 10.00-16.00 (ca.).

Bemærk, det er ikke muligt at betalt med kort i vognene, medbring derfor gerne kontanter. Det er også muligt at trække en billet fra automaten påmonteret kiosken på Grenen.

Du kan også leje en vogn til særlige begivenheder som bryllup, en rund fødselsdag eller en større firmaudflugt.


Sandormen, Fyrvej, 9990 Skagen, v/Christian B. Hjermitslev | +45 51 90 40 99 | sandormen@mail.dk og Toni Jespersen | +45 40 30 50 42 | toni@sandormen.dk, www.sandormen.dk

Andre oplevelser i Toppen af Danmark