Selvom vejret er til den triste side, og det byder på aktiviteter indendørs fremfor udendørs, er der under en hvilken som helst ferie i Nordjylland stadig noget for enhver at give sig til. Her er der et væld af oplevelser for alle hele året rundt, uanset årstiden og vejret udenfor døren.

Nyd en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige

I Nordjylland er der stor fokus på at bruge de lokale råvarer og delikatesser, som danner rammerne om lækre madoplevelser for enhver smag. Her er de kulinariske madoplevelser blandt andet inspireret af havet og naturen, mens måltidet kan komplimenteres af drikkevarer, som ligeledes er produceret i det nordjyske.

Forkæl jeres smagsløg med lokale smagsoplevelser i ro og mag indendørs.

Leg og forkælelse på ét og samme sted

I Toppen af Danmark er der et stort udvalg af badelande og svømmehaller hvor hele familien kan tilbringe dagen. Her kan vandhundene, store som små, boltre sig i vandet, mens de voksne kan benytte sig af de tilhørende wellness områder med blandt andet spabad og sauna. Fælles for vandlandene er, at det subtropisk klima giver varme temperaturer - her er der altid godt vejr og aktiviteter for familien hele året.

Escape Skagen - Harrys mine

Få brændt krudt af med aktive oplevelser

Hvis man er til fart over feltet og måske endda hæsblæsende action, er der i Nordjylland aktiviteter for hele familien. Her tilbydes et væld af aktiviteter, som blandt andet gokart, bowling, trampolinparker, spillehaller, escape rooms, legeland, paintball, minigolf, lasergame og meget mere. I kan konkurrere med og mod hinanden mens I får brændt krudt af - her er mulighederne for sjov og leg med aktive aktiviteter uendelige.

Fyld kufferten med nye køb

Med lokale shoppeoplevelser fordelt over hele Nordjylland, er der rig mulighed for at få stillet shoppetrangen. Her er der et væld af forskellige butikker, både kendte butikker i handelsbyerne samt lokale muligheder for shopping, hvor der blandt andet kan findes tøj og sko til alle i familien samt købes lokalt brugskunst, specialiteter og delikatesser, lokale såvel som nationale.

Få kulturelle indslag og ny viden på ferien

Nyd det tørre vejr indendørs og gå på opdagelse i hvad de lokale museer i Nordjylland har at byde på. Her er der museer til enhver smag, for uanset om man er interesseret i blandt andet kunsthistorie, lokalhistorie og naturhistorie, byder museerne på flere forskellige aktiviteter og spændende fortællinger.

Tag hyggen med indendørs i Toppen af Danmark

Uanset hvilket formål man har med aktiviteter i Nordjylland når vejret er trist og dagen skal bruges indendørs, er der med garanti en form for indendørs aktivitet for enhver. Toppen af Danmark som destination byder på et hav af aktiviteter, som uden besvær kan danne rammerne for nye oplevelser hvor enten forkælelse, action, indkøb eller gastronomiske oplevelser skal være i hovedsædet. Så tag endelig hinanden under armen og få en masse indendørs oplevelser med hjem i bagagen.

Se udvalget af aktiviteter og book her på siden eller se hvilke andre oplevelser Nordjylland har at byde på.

Find andre spændende oplevelser her

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>