Her venter mange store oplevelser

Arena Nord i Frederikshavn er regionalt spillested med mange spændende koncerter med både nationale og internationale kunstnere. Se årets arrangementer og køb billet. 

Arena Nord byder hvert år flere tusinder velkommen til de flotte faciliteter. De besøgende kommer, lokket at det store og varierede udbud af spændende kulturelle begivenheder.

Nordic Ink Festival, der siden sin spæde begyndelse hvor kun få lokale ildsjæle, fascineret af tatoveringer, deltog, har gennem årene vokset sig stor. Nu deltager flere end 200 af de bedste nationale og internationale tatovører i det årlige event, der af de mange besøgende bliver rost som værende den bedste i Norden af sin slags.

Sammen med Nordic Ink afholdes Nordic Brew Festival, der byder de mange passionerede og kræsne ølkendere på velbrygget øl og specialiteter i alle afskygninger.

Når Blues Heaven Festival, der flere gange er blevet prisbelønnet, løber af stablen, tiltrækker det publikum fra klodens fjerneste egne, der alle kommer til Arena Nord, for at lade sig begejstre af de mange artister der spiller den mest sublime blues.

Andre oplevelser i Toppen af Danmark

 

Arena Nord, Harald Nielsens Plads 9, 9900 Frederikshavn, +45 96 20 10 50, www.arenanord.dk