Lækre mærkevarer og et hyggeligt samlingssted 

Hos Pier 1 finder du alt, hvad du som feriegæst og skagbo, drømmer om af internationale kendte brands til mænd, kvinder, børn og accessoires til boligen. Stilen er enkel, klassisk og frem for alt casual.

Butikken har en perfekt beliggenhed på havnen i Skagen, som nabo til restaurant Pakhuset og side om side med de karakteristiske røde fiskerhuse.

For mange er Pier 1 mere end en livsstilbutik. Det er også et hyggeligt mødested. Et sted, hvor gæster fra nær og fjern render sammen og falder i snak. Nogle shopper mens andre får serveret en kop kaffe og læser dagens avis i de hyggelige lænestole foran pejsen.

Pier 1 er tegnet af den anerkendte Skagen-arkitekt Alfred Hansen og er et udtryk for kompromisløs indretning: hvide træpaneler, skibsplankegulve og arkitekttegnede prøverum, der er opført som oprindelige badehuse. Er du tiltrukket af det særlige lys over Skagen, vil du også elske butiksbelysningen, der er specialdesignet til butikken.

Her finder du et stort brandunivers – et dedikeret udvalg af nationale og internationale kendte modebrands: nøje udvalgt med fokus på kvalitet og autenticitet.

Velkommen hos Pier 1!


Pier 1, Nordkajen 2, 9990 Skagen, +45 98 44 53 01, kundeservice@pier-1.dk, www.pier-1.dk

Andre oplevelser i Toppen af Danmark