Velkommen til et brag af en fejring!

Skagen Festival blev afholdt for første gang i 1971 og er dermed Danmarks ældste musikfestival. Festivalen foregår rundt om i byen og på havnen ved de mange koncerter på inden - og udendørs scener, bl.a. ved Skagen Badminton- og Tennishaller, Skagen Kultur- og Fritidscenter, i telte på havnen og ved Kulturhus Kappelborg.

Kærlighed til musikken, fællesskab, stemning, hygge og skønne venskaber er nogle af de nøgleord, der binder de ca. 650 frivillige og ulønnede medarbejdere sammen under festivalen.

‘It´s good to see you!’ er festivalens slogan og samtidig titlen på en sang, skrevet af sangeren og komponisten Allan Taylor. Sangen blev udødeliggjort i Skagen af Alex Campbell helt tilbage i 1970erne. Det er ganske enkelt umuligt at gæste Skagen Festival uden at stifte bekendtskab med denne smukke sang.

Eftersom festivalen afholdes rundt om i Skagen by, er det oplagt at booke dig ind på et af byens skønne overnatningssteder, så du kan gæste de forskellige scener på gåben. 


Skagen Festival, Buttervej 56, 9990 Skagen, +45  98 44 40 94 / +45 81 11 43 03, Billetkontor@skagenfestival.dk, www.skagenfestival.dk

Andre oplevelser i Toppen af Danmark