Toppen af Danmark
Skagen festival

Skagen Festival – It´s good to see you!

Oplev stemningen på Danmarks ældste festival og de mange fantastiske danske og udenlandske bands, der alle er med til at gøre Skagen Festival til noget ganske særligt.

Velkommen til et brag af en fejring!

Skagen Festival blev afholdt for første gang i 1971 og er dermed Danmarks ældste musikfestival. Festivalen foregår rundt om i byen og på havnen ved de mange koncerter på inden - og udendørs scener, bl.a. ved Skagen Badminton- og Tennishaller, Skagen Kultur- og Fritidscenter, i telte på havnen og ved Kulturhus Kappelborg.

Kærlighed til musikken, fællesskab, stemning, hygge og skønne venskaber er nogle af de nøgleord, der binder de ca. 650 frivillige og ulønnede medarbejdere sammen under festivalen.

‘It´s good to see you!’ er festivalens slogan og samtidig titlen på en sang, skrevet af sangeren og komponisten Allan Taylor. Sangen blev udødeliggjort i Skagen af Alex Campbell helt tilbage i 1970erne. Det er ganske enkelt umuligt at gæste Skagen Festival uden at stifte bekendtskab med denne smukke sang.

Eftersom festivalen afholdes rundt om i Skagen by, er det oplagt at booke dig ind på et af byens skønne overnatningssteder, så du kan gæste de forskellige scener på gåben. 

Book overnatning i toppen af Danmark

Find din overnatning til Skagen Festival

 
 

Skagen Festival - med noget for enhver musiksmag!

Skagen Festival er en international folkemusikfestival

Skagen Festival er en international folkemusikfestival, der gennem årene har tilpasset sig den rivende udvikling, som denne genre har gennemgået. Der præsenteres således i dag et væld af forskellige genrer indenfor musik; folk, folk/rock, jazz, visesang, roots, cajun, blues og meget andet.

Skagen Festival

Tlf. +45 98 44 40 94 / +45 81 11 43 03

billetkontor@skagenfestival.dk

www.skagenfestival.dk

 

Skagen Festival er en international folkemusikfestival

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Christian X's Vej

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.587473

Breddegrad : 57.722584