vippefyret skagen efterår

Efterår og Sensommer i Skagen

Foto: Turisthusnord

Sensommeren og efteråret er den tid på året, hvor lyset over Skagen sætter nye farver i spil og skaber fantastiske øjeblikke.

Hvad sker der om efteråret i Skagen

Stemningen i Skagen en efterårsdag er helt speciel.

Musik, billedkunst og litteratur fylder kalenderen i takt med, at aftenerne bliver længere og tusmørket falder på i den magiske blå time. Og om dagen viser naturen og havet nye sider af sig selv.

Højsæsonens trængsel er væk, himlen er høj og flot blå, tempoet falder en smule og man oplever et hverdags-Skagen med mange charmerende indslag. Også uden for sæsonen er Skagen nemlig fyldt med kultur og spændende arrangementer.

Butikker og restauranter har fortsat åbent og havet holder så længe på sommervarmen, at der også i efterårsmånederne er dage, der indbyder til udendørs frokost og caféliv.

Og forhåbentlig oplever du også en af de dage, hvor vinden rusker Skagerraks bølger op til et storslået og dramatisk skue. Da må du ikke snyde dig selv for en travetur på Grenen. 

Oplevelser udenfor Skagen:

Nordsøen Oceanarium

Nordeuropas største akvarium byder på spændende eventyr under havoverfladen. Mød klumpfisken, de legesyge sæler og stimevis af havdyr. Året rundt er der sjove aktiviteter for hele familien  - et besøg værd i al slags vejr!