Bangsbo Dyrepark- en skøn bynær naturperle

Dyreparken råder over 100 tønder land, som hovedsageligt består af skov og eng, hvori der er udsat ca. 40 fritgående  dådyr og kronhjorte. Parken er et ”must-see” – særligt i foråret hvor dyrene kælver og de små ”bambier” trasker vaklende og nysgerrigt rundt. Eller til efteråret når dyrene er i brunst, og de ”brøler” gennem skoven, så hårene rejser sig.

Bangsbo Dyrepark er mere end Frederikshavns svar på Dyrehaven ved København, for her finder du en bred og vekslende flora, samt et rigt fugle- og dyreliv. I skovområdet finder du alt fra enorme ege- og bøgetræer, til ask, birk, el, hassel og hyld, samt enkelte utroligt store og flotte rødgraner og østrigske fyrtræer. Gå en tur imellem de flotte og gamle træer, betragt fuglelivet i skoven eller langs Bangsbo Å, hvor du bl.a. kan opleve stor flagspætte.

Eller gå på jagt efter egern, mus og skovsnegle. Tag de mindste med på ”Oplevelsesstien”, som er en mindre rute gennem dyreparken. Her er der informationskilde om det du ser – ideelt til børnefamilier og andre interesserede.

Slut turen i Bangsbo Dyrepark af med en tur på naturlegepladsen,  eller tag de gode sko på, og begiv dig ud på en af skovens 3 motionsstier. (Gul 2,4 km, Rød 3,1 km og Blå 4,5 km.)

Andre oplevelser i Toppen af Danmark