Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium

Attraktioner
Zoo'er og dyreparker
Nordeuropas største akvarium byder på spændende eventyr under havoverfladen. Mød klumpfisken, de legesyge sæler og stivevis af havdyr. Hele året rundt er der sjove aktiviteter for hele familien. Her er sæler, klumpfisk, stimefisk og sjove aktiviteter for hele familien.   
Adresse

Willemoesvej 2

9850 Hirtshals

Kontakt

E-mail:info@nordsoemail.dk

Telefon:98 94 44 44

fax:98945480

Nordsøen Oceanarium
- et besøg værd i al slags vejr!

Nordeuropas største akvarium byder på et spændende eventyr under havets overflade. De 10.000 m2 indendørs, 5000m2 udendørs, 75 akvarier og mere end 7.000 fisk og andre havdyr, giver en hel dags oplevelser i det våde element. Udforsk de 7 destinationer, dyk helt ned på havets bund, kravl rundt om skibsvraget, fang krabber med de bare hænder og mærk naturens kræfter. Klap en søstjerne på ryggen, stå ansigt til ansigt med en sæl og søg efter Nordsøens guld. Der venter store HAV-oplevelser både ude og inde.

I nærkontakt med havet
Lad dig overvælde af det gigantiske akvarium, Oceanariet, med 4.500.000 liter havvand, tusinder af stimefisk og andre havdyr. Følg dykkerens opdagelsesrejse på tæt hold ved stenrevene, i vraget og på sandbunden. Kom tæt på sultne hajer og den godmodige klumpfisk, når de bliver håndfodret.

Havets kæmper og nuttede rovdyr
I ”Hvalforskerhytten”, er der mulighed for at udforske hvalforskerens spændende verden. I perioder kan du også se det kæmpestore skelet af finhvalen fra Blokhus.
Mød Danmarks største rovdyr, sælerne, tæt på i det store udendørs anlæg, og rigtig tæt på i den 12 meter lange undervandstunnel.

Nordsøens Jægere
- ny udstilling sommeren 2019!
Tag på eventyr igennem Nordsøens fødekæde, hvor du møder alt lige fra det mindste plankton til de største rovdyr på den imponerende BIG OCEAN WINDOW, Skandinaviens største interaktive skærm, hvor store hvaler, fiskestimer og farlige hajer udfolder sig. Oplev også den helt nye involverende sæludstilling, hvor du kommer helt tæt på Danmarks største rovdyr.

3 nye unikke akvarier!
I den nye udstilling indgår 3 nye akvarier hvor du kan se både gopler, stimefisk og rovfisk på helt tæt hold. Den unikke udformning af akvarierne, bygget igennem 2 etager, giver en helt særlig sanseoplevelse!

Smag på Nordsøen
På vores spisesteder serveres velsmagende enkle fiskeretter, varieret efter årstidens fisk og skaldyr – friskfanget, sundt og bæredygtigt! Du kan naturligvis også medbringe din egen madpakke.

Nordsøens butik ”Pakhuset” indeholder et væld af souvenirs, gaveartikler, bøger og meget andet. Kig ind og lad dig friste af de spændende varer.

 

Køb rabatbilletter til Nordsøen Oceanarium hos Hirtshals Turistbureau og spring køen over.

Adresse

Willemoesvej 2

9850 Hirtshals

Facilities

Akvarium

God adgang

Aktivitetsmuligheder for børn

Kiosk

Johanneskors

Restaurant/Cafe

Parkeringsplads for busser

Mødefaciliteter

Relaterede produkter

Updated by:
Hirtshals Turistbureau/Feriehusudlejning