Mads Nipper CEO Ørsted

Sankt Hans på Sønderstrand 2023

Mads Nipper bliver årets båltaler til Sankt Hans i Skagen.

Sankt Hans er blevet fejret med bål på Sønderstrand i Skagen siden Skagensmalernes tid, og denne ene dag om året tændes der også ild i kurven på Vippefyret. Traditionen blev udødeliggjort i P. S. Krøyers maleri ”Sankthansblus på Skagen Strand”.

Skagen har gennem årene fostret mange kendte personligheder, og en af dem har sagt ja til at være dette års båltaler. Mads Nipper, der er adm. direktør for Danmarks største energiselskab Ørsted, vender hjem til sin fødeby for at tale til både lokale og byens gæster.

Sankthansbål på stranden er en over 100 år gammel tradition i Skagen, som vi i Turistforeningen Toppen af Danmark holder i hævd og er stolte af. Hvert år samles flere tusinde mennesker på Sønderstrand og det giver en fantastisk fællesskabsfølelse, når vi sammen synger og samles om det store bål siger Lene Kappelborg, Toppen af Danmark.

Sankt Hans i Skagen bliver traditionen tro en aften med musik og god stemning. Pianist Knud Erik Thrane vil, sammen med fløjtenist Tine Lilholt, stå for den musikalske underholdning, og operasanger Jens Christian Wandt – manden bag Verdensballetten – vil synge for til Midsommersangen.

Sankt Hans på Sønderstrand i Skagen

Velkommen til Sankt Hans

Fredag 23. juni

Program:

Musikken spiller ind og program uddeles fra kl. 20.40.

Kl. 21.00
Velkomst v/Lene Kappelborg, direktør Toppen af Danmark

Fællessang: Erindringen

Båltale: Mads Nipper, direktør for Ørsted

Musikalsk indslag v/Jens-Christian Wandt

Fællessang: Der er et yndigt land

Bålet tændes (ca. 21.30)

Fællessang: Midsommersangen »Vi elsker vort land«

SKAWDYK - Skagen Sportsdykkerklub sælger øl, vand og pølser.

 

Arrangeret af Toppen af Danmark i samarbejde med Frederikshavn Kommune og med støtte fra Sparekassen Danmark.

Book en overnatning i Skagen til Sankt Hans 

Nyd en forlænget weekend med høj service, gode senge, skønne måltider og den fantastiske Skagen-stemning, som gennemstrømmer byen.

Andre oplevelser i Toppen af Danmark