Ikke kun for børn

På en af de mest centrale placeringer på gågaden i Skagen, finder du det lækre Ishjørnet, hvor du kan få et stort udvalg af gammeldags isvafler, softice, ispinde, belgiske vafler og meget mere.

Deres lækre isvafler til gammeldags kugleis bliver dagen lang hjemmebagt i butikken efter egen opskrift, hvilket er et helt specielt og flot syn – og duften spreder sig i butikken og på gågaden, og får tænderne til at løbe i vand.

Ishjørnets laver også lækker hjemmelavet friskpisket guf efter egen opskrift, og for at kunne følge med kører deres røremaskine 6 timer om dagen.

Er du virkelig lækkersulten kan du prøve specialiteter som en ’Ishjørnet Special’ i hjemmelavet isvaffel med guf i bunden, en kugle, flødebolle, to kugler, guf og drys, en ’Skagen Vaffel’ i hjemmelavet isvaffel med en kugle, softice, to kugler, guf, syltetøj og flødebolle, eller en ’Jumbo Vaffel’ i hjemmelavet isvaffel med 10 kugler, guf og syltetøj.

Det er stort set umuligt at passere Ishjørnet uden at blive lækkersulten!


Ishjørnet, Sct. Laurentii Vej 46A, 9990 Skagen, +45 98 44 38 78, www.facebook.com/pages/Ishjørnet-vOle-Beierholm-Madsen/175984362425048

Andre oplevelser i Toppen af Danmark