Palmestranden er unik for Frederikshavn 

Er der noget mere lækkert end at pakke en picnickurv, med god mad og drikkevarer. Så er det afsted mod den indbydende hvide sandstrand, bred håndklædet ud eller snup en af liggestolene, og så står resten af dagen på afslapning og hygge i palmernes skygge, kun afbrudt af en forfriskende dukkert i den fristende rene vand. Udenfor sæsonen kan du finde ro og fred i sjælen med en gåtur langs stranden, med en forfriskende brise gennem håret.

Skovene rundt om Frederikshavn er et yndet udflugtsmål - hele året

Der er intet, som duften af udsprunget bøgeskov og synet af de hvide anemoner, der dækker skovbunden i foråret. Eller hvad med en tur i skoven med smukt gyldent løvfald? Er der faldet sne kan en tur med langrendsski måske friste? Vest for Frederikshavn er landskabet præget af bakker og dale, og naturen er spændende og udfordrende. Se det hele lidt fra oven fra en af de mange udsigts-poster i området, det kan være Øksnebjerg, Pikkerbakken, Dronningestien eller en tur op i Cloostårnet, der hæver sig 160 meter over havets overflade.

Vandre- og løbeture i og omkring Frederikshavn

Både i og lidt udenfor Frederikshavn er der mange gode ruter, i skov og langs stranden, for både begyndere og øvede løbere. Det er bare med at vælge hvilken udsigt du helst vil have.

Andre oplevelser i Toppen af Danmark