Skagen Odde er helt unik natur

Centerets naturudstilling fortæller om oddedannelsen og de særlige træk der gør Skagens natur helt unik. Dertil kan man komme tæt på de arter der er hjemmehørende på Skagens Odde.

I sæsonen er der daglige aktiviteter med naturvejlederen for både børn og voksne.

Desuden skiftende udstillinger inden for kunst og design og mulighed for at købe kunst med hjem.

Bygningen er tegnet af den verdenskendte danske arkitekt Jørn Utzon, hvis arbejde centeret også huser en udstilling omkring.

Udstillinger

Plesner & Bindesbøll – to arkitekter i Skagen. Udstillingen er en lokalhistorisk udstilling om Ulrik Plesner og Thorvald Bindesbøll indflydelse på Skagens arkitektur, og er et samarbejde mellem Foreningen Onsdagsskolen og Lokalhistorisk Arkiv Skagen, Kystmuseet.

Som introduktion til udstillingen har Emil Bandholm Hansen filmet Skagen fra oven, og bygningerne med sin drone. Han har forsøgt at give et samlet billede af arkitekturen som den er nu, og har skabt et samlet overblik over den by og arkitektur, vi alle kender.

Vi har (sådan set) ikke noget imod naturen. Kunstnerne Jens-Peter Kellermann, Peter A.G. Nielsen, Lars Ravn, Torben Stæhr & Zi Fan Meier i år gået sammen om en udstilling der skildrer naturen gennem maleri, fotografi, skulpturer og poesi.


Skagen Odde Naturcenter, Bøjlevejen 66, 9990 Skagen, +45 96 79 06 06, info@skagen-natur.dk, www.skagen-natur.dk

Andre oplevelser i Toppen af Danmark