Molefiskeri i Frederikshavn og omegn

Molefiskeri er hyggeligt og i Frederikshavn har du flere muligheder. Mod syd ligger Søsportshavnen, og mod nord ligger både den store havn med en 1.8 kilometer lang molestrækning, hvor du kan fiske fra stenene på den ydre side eller fra den store plads alleryderst ved havneindsejlingen. Rønnerhavnen, ved Palmestranden har også en lille mole. Fra ydersiden af molerne kan du være heldig at fange multer, ål og torsk. Du må også gerne fiske i havnebassinet, hvor der venter fladfisk, havørreder, sild og makrel. Strandby Nordre Mole (ca. 7 km nord mod nord) er også et populært sted til fiskeri.

Kystfiskeri

Med en kyststrækning på ca. 30 km omkring byen er det oplagt at prøve kystfiskeri. På strækningen mellem Frederikshavn og Sæby er det særdeles populært med fiskeri efter laks og havørred. Forår og efterår er de bedste fiskeperioder, når det gælder kystfiskeri.

Fiskeri i åer & søer

I Frederikshavn er der flere åer og søer, hvor du må fiske med et korrekt fisketegn. Nyd freden, roen og vandets stille rislen ved Elling Å, Åsted Å, Skærum Å og Bangsbo Å, hvor du primært kan fiske efter hav- og bækørred. Und også dig selv at fiske i Vandværkssøen, som ligger smukt i Vandværksskoven. Der er også flere Put & Take søer i området, hvor chancen for fangst er stor.

Andre oplevelser i Toppen af Danmark