Campingferie er sundt for sjælen

Kom tættere på havet, strandene og naturen på en af de skønne campingpladser i Nordjylland. Her kan I nyde solen, ferien og familien uden at være langt væk fra byliv, butikker og restauranter.

Ferie i campinghytter i Toppen af Danmark er blevet populært. Hvis ikke du har telt eller campingvogn kan du alligevel komme på campingferie. En ferieform, som giver dig ekstra tid til at hygge med familien og de mange aktiviteter, som venter på campingpladsen lige uden for døren. Find den campinghytte, som passer bedst til din næste campingferie i Nordjylland. I Toppen af Danmark finder du alt fra rummelige campinghytter til luksus hytter med egen udendørsspa og grill.

Campingpladser i Toppen af Danmark

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>
Råbjerg Mile Camping

Campingferie i Skagen

Sommer og Skagen hænger uløseligt sammen.

Når du vælger at bo på en campingplads i Skagen, er du kun en kort gåtur fra en af Danmarks mest populære feriebyer.

Gågaden har et rigt butiksliv, hvor du kan shoppe alt fra kendte livsstilsprodukter til mode, kunst og souvenirs.

Skagen er også kendt for sine specialbutikker, hvor du kan købe alle de ingredienser, der skal bruges til at trylle en fornem sommermenu frem i campinghytten.

Når du har lyst til at tage en fridag fra madlavningen, er Skagen garanti for en god spiseoplevelse. Her er et væld af restauranter, barer og iskiosker – og hvert år skyder nye steder op.

Tag plads i solen og nyd menneskemylderet som kendetegner sommeren på toppen af Danmark.

pool

Campingplads med pool

I toppen af Danmark er du midt mellem to have. Der er ikke langt til nærmeste badestrand, hvor du kan snuppe et forfriskende dyp og solbade på sandstranden. I sommervarmen er det også skønt at blive kølet ned på campingpladsen, og der er mange campingpladser med pool i Nordjylland.

Bassinerne er de fleste steder indendørs eller opvarmede, så vejret aldrig står i vejen for en dukkert. En campingplads med pool er garanti for flere timers underholdning for hele familien. Der er flere campingpladser med vandland og vandrutsjebaner, der sikrer et sus maven.

Find en campingplads med pool eller vandland i Nordjylland:

luksus hytter

Campingferie i luksushytte

Mere komfort og ekstra forkælelse.

Hvis det står højt på din ønskeliste for ferien, så er du ikke alene. Mange campister har fået øjnene op for at tilføre ekstra luksus til campingferien ved at booke en campinghytte ud over det sædvanlige.

Derfor kan du på flere campingpladser i Nordjylland vælge mellem campingferie i en luksushytte eller i en standardhytte.

Du får typisk adgang til samme aktiviteter på campingpladsen, men mon ikke campingferie i en luksushytte frister med lidt mere tid på egen matrikel.

Luksus campinghytter i Skagen og på campingpladserne ved nabobyerne kan for eksempel byde på egen grill eller privat udendørsspa.

Hytterne er ofte mere rummelige og indrettet med flere soveværelser, eget bad og toilet samt større køkken.

Luksus campinghytterne kan på flere campingpladser lejes hele året.

Campingferie med børn

Nogle af de bedste campingpladser for børn finder du i Toppen af Danmark. På de fleste campingpladser i Nordjylland finder du et stort antal gratis aktiviteter, som kan holde børnene i gang fra morgen til aften. Boldbaner, klatrevægge, legepladser, aktivitetsrum, vandland og meget mere. Listen over aktiviteter for børn på campingpladsen er lang, og nye ferieglade legekammerater står i kø for at være med.

Uden for campingpladsen byder en campingferie for børn i Nordjylland også på oplevelser, som familien sent vil glemme. Hvad siger du til en ravsafari eller skattejagt for hele familien i en gammel bunker?

Book allerede nu oplevelser til campingferie med børn i toppen af Danmark!

hund på camping

Campingferie med hund

For mange hundeejere er det vigtigt, at have hunden med på sommerferie.

Det vil da også være synd at snyde familiens firbenede medlem for løbeture langs stranden, gåture i skoven eller leg med andre hunde i en af de mange hundeskove, der findes i toppen af Danmark.

Når du tager på campingferie i Nordjylland, er der plads til alle medlemmer af familien.

Hunde er velkomne på de fleste campingpladser i Nordjylland, hvis du betaler et mindre gebyr for at have hund med på ferie.

Prisen for at have hund med på camping finder du på campingpladsernes hjemmeside.

 

Vinter i Nordjylland

Vintercamping i Nordjylland

Frostklare morgener og fantastiske solopgange. Det kendetegner vintertiden i Toppen af Danmark.

Selv om freden sænker sig, når højsæsonen går på hæld, er der stadig en masse at opleve.

Forkæl dig selv med fredfyldte gåture i naturen eller med en bytur til de mange butikker og restauranter, som holder åbent hele året.

Du er tæt på det hele, når du tager på vintercamping i hytte på en af de campingpladser i Nordjylland, som har åbent hele året.

Glæd dig til en ferie hvor du kommer helt ned i gear, og hvor dagens travetur bliver den helt perfekte oplevelse, når den afsluttes med en lækker kop rygende varm kakao med flødeskum - du har jo ferie!

Find svar på dine spørgsmål om camping

Hvad er en campinghytte?

En campinghytte gør det lidt nemmere at tage på campingferie i Nordjylland. Når du tager på ferie i en campinghytte, er alt gjort klar til du, når du ankommer til campingpladsen, så du med det samme kan læne dig tilbage og nyde ferien. En campinghytte er rummelig og har typisk køkken, soverum, spiseområde og udendørsterrasser med havemøbler. Nogle hytter har også bad og toilet. Vælger I at holde ferie i en luksuscampinghytte, kan I forvente ekstra komfort. Det kan for eksempel være udendørs spa eller egen grill.
 

Hvad koster en campinghytte i Nordjylland?

Prisen på en campinghytte afhænger meget af, hvor stor campinghytten er, og hvorvidt I vælger en standardhytte eller en luksuscampinghytte med ekstra komfort. Prisen vil også afhænge af, om du skal på ferie i en campinghytte i højsæsonen eller i en periode, hvor der er mindre rift om hytterne på campingpladsen. Flere campingpladser i Nordjylland udlejer campinghytter hele året. Uden for sæson kan du være heldig at få et godt tilbud på en campinghytte.

Skal jeg have campingpas for at bo i en campinghytte?

Det er den enkelte campingplads, som bestemmer, om gæsterne skal vise campingpas for at overnatte på campingpladsen. Tjek reglerne for campingpas på den campingplads, du skal besøge, på campingpladsens hjemmeside.

Hvilken campingplads i Nordjylland?

Du har mange valgmuligheder, når du planlægger en campingferie i Nordjylland. Fælles for campingpladserne i Skagen, Sæby og Frederikshavn er, at der aldrig er langt til havet eller naturen. Du er også kun en kort gå- eller cykeltur fra en af Danmarks mest populære feriebyer. Når du vælger campingplads, kan du kigge efter, hvilke aktiviteter der foregår på pladsen, eller om der er legeplads eller pool på campingpladsen til børn og andre vandhunde. Hvis du vil holde ferie i en campinghytte, kan du kigge efter en campingplads med campinghytter, som passer til din families ønsker og behov.

Kan jeg tage på vintercamping i Nordjylland?

Ja da. Flere campingpladser i Nordjylland byder gæster velkommen både sommer og vinter. Vintercamping i Skagen, Sæby og Frederikshavn er noget særligt. Freden sænker sig over Nordjylland, og naturen bliver særlig smuk og fredfyldt. Selv om der er færre gæster i byen holder nogle restaurant og cafeer fortsat åbent, så du kan forkæle dig selv med shopping og en tur ud at spise.

Må man have hund med på camping i Nordjylland?

Hunde er velkomne på de fleste campingpladser i Nordjylland. Tag endelig din hund med på camping i Skagen, Sæby og Frederikshavn. På de fleste campingpladser i Nordjylland koster det et mindre gebyr at have en hund med på camping, men ofte er dagsprisen ikke højere end prisen for en stor isvaffel.

Kan jeg tage børn med på camping i Nordjylland?

Børn er meget velkomne på campingpladserne i Nordjylland. Mange campingpladser er indrettet med legepladser, boldbaner, minigolf eller andre børnevenlige aktiviteter. Flere campingpladser i Nordjylland har også pool på campingpladsen eller vandland til børn og andre vandhunde. I de omkringliggende feriebyer finder du isbutikker, legetøjsbutikker og souvenirbutikker til små indkøb. Du finder aktiviteter for børn i Skagen som Ravsafari eller Bunkerskattejagt.

Flere oplevelser når du besøger Toppen af Danmark