Toppen af Danmark
Børn i sommerhus i Toppen af Danmark

Toppen af Danmark for børn

Besøg de store attraktioner som Nordsøen Oceanarium, Vendsyssel Historiske Museum eller Skagens Museum, der altid byder på sjove arrangementer for børn. Eller sæt kursen mod kysterne hvor bade- og strandlivet venter med mange timers sjov og leg i klitterne og vandkanten.

Besøg Bolcheriet i Skagen eller Løkken eller hop i badetøjet og tag en tur i badeland eller legeland på en regnvejrsdag. De mange kunstmuseer og historiske museer giver mulighed for mange sjove og anderledes oplevelser. Men når solen kommer frem, så er det tid til udendørs aktiviteter, som f. eks. en kanotur, en tur på hesteryg eller bare en cykeltur af en af de mange spændende ruter i området. 

Hvis du vil give dine børn en oplevelse, de sent vil glemme, så tag dem med på en af de utallige naturoplevelser, som er at finde i Toppen af Danmark. Besøg Råbjerg Mile, Danmarks største vandreklit. Eller tag Sandormen helt ud på den yderste spids på Grenen i Skagen, hvor de to have mødes eller Rubjerg Knude, som er i fare for at styrte i havet snart. Naturen er fuld af gratis glæder, som fascinerer både børn og voksne.