Frederikshavn byliv

Download brochurer fra Frederikshavn, Skagen og Sæby

Foto: Toppen af Danmark

Du kan læse alle vores kataloger online, og denne side opdateres hver gang der kommer et nyt. Du kan bestille de fleste af brochurerne i vores online butik - Skagenshoppen.dk. Du betaler kun for portoen.

Byguider 2020

Både før og under dit besøg i Skagen, Frederikshavn og Sæby giver guiderne dig mange gode tips til oplevelser i vores dejlige område - velkommen til toppen af Danmark.

VisitSkagen 2020
Skagen venter med unikke oplevelser - Grenen hvor de to have mødes og Danmark slutter, mesterværker på Skagens Museum, det hyggelige miljø på havnen, gode butikker og lækre resturanter. Velkommen til Skagen.
VisitFrederikshavn 2020
I Frederikshavn kan du besøge Danmarks eneste Palmestrand, mærke historiens vingesus i Bangsbo-området, slappe af i det hyggelige gågademiljø, hvor du også finder mange af byens caféer og restauranter. Velkommen til Frederikshavn.
VisitSæby 2020
Sæby emmer af hygge og stemning. Gå en tur i de smalle stræder, nyd en forfriskning på den hyggelige havn eller på Torvet omgivet af alle special-butikkerne. Besøg den flotte kirke og se de enestående kalkmalerier. Velkommen til Sæby.

Lejrskole i Skagen og omegn

Toppen af Danmark har meget at byde på, også når det gælder besøg af skoleklasser i alle aldersgrupper. Her finder du en manual med information om overnatningsmuligheder, seværdigheder og attraktioner, hvordan du bedst finder herop og rigtig meget mere.

Lejrskolemanual 2020
Her finder du alle de praktiske informationer du har brug for, når du skal tilrettelægge årets lejrskoleophold i Skagen og omegn.