Verdensballet ved Den Tilsandede Kirke

Magisk er nok det tillægsord, der bedst beskriver den ganske særlige balletoplevelse, man kan opleve, når nogle af verdens dygtigste balletdansere optræder sammen med danske operasangere og klassiske musikere foran det ikoniske kirketårn i Skagen.

Siden den allerførste forestilling i 2008 har Verdensballetten gæstet Den Tilsandede Kirke og blæsten, solnedgangen og de naturlige omgivelser supplerer kunstnernes optræden på helt unik vis. Vores trofaste sommergæster fra hele landet sikrer, at forestillingen altid er en bragende succes.

I sommerens forestilling præsenterer Verdensballetten primaballerinaer og solodansere fra nogle af verdens fineste balletkompagnier, som normalt kun kan opleves på de helt store internationale scener. Danserne akkompagneres på scenen af internationalt anerkendte operasangere og klassiske musikere.

Programmet er et udsøgt potpourri med uddrag af klassiske balletter som Tornerose, Giselle og Manon, men også nykoreograferede stykker skabt specielt til Verdensballetten.

Den kunstneriske ramme sættes af tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, der med underholdende anekdoter om forestillingens repertoire binder det hele sammen til en helstøbt aften af højeste kaliber. I samspillet mellem vind og vejr og kunsten, og med naturen som kulisse, skaber vi en helt ny balletoplevelse præget af dette steds særlige sjæl og karakter.

Forestillingen finder sted: Mandag den 17. juli 2023 kl. 19.30
Billetsalg og info: www.verdensballetten.dk


Verdensballetten | Den Tilsandede Kirke | 9990 Skagen | www.verdensballetten.dk/skagen

Andre oplevelser i Toppen af Danmark