Vin, Sprit & Deli Centralen i Skagen

Et utal af lækkerier for gane og mave

Når du træder indenfor hos Vin, Sprit & Deli Centralen, bliver du mødt at smilende ekspedienter, som rigtig gerne vil hjælpe dig med at finde den helt perfekte vin til din næste middag.

Centralen har et kæmpe udvalg af vine, spiritus og en lækker delikatesse-afdeling, hvor du finder smagfulde lækkerier.

Som f.eks. lækre pølser, oste og et varieret udbud af specialiteter. Du kan også bestille en spændende tapas til at tag med hjem - og så bestemmer du jo selv om den skal deles med en du holder af.

Der bliver løbende arrangeret vin- og spiritussmagninger, hvor du kan udforske det store udvalg, Centralen tilbyder.

Romantisk cykeltur i Skagen og omegn

Romantisk cykeltur inkl. picnickurv fyldt med lækkerier

Når du er på besøg i Skagen anbefaler vi, at du tager din kæreste, ven eller veninde med på en hyggelig og romantisk cykeltur i den unikke natur.

I er jeres egne guider, og I får et kort med vores forslag til oplevelser i og rundt Skagen - vi har sørget form, at I undervejs kommer forbi mange af Skagens absolutte topattraktioner.

Med i prisen er en lækker let frokost samt en flaske rosévin og - ikke at forglemme - lidt chokolade der kan nydes på standen med udsigt til vandet og lyden af bølgeskvulp. Prisen er også inklusive cykelleje og leje af tæppe. 

Læs mere og book - pris for 2 personer kr. 399,- 


Vin, Sprit & Deli Centralen, Fiskergangen 12B, 9990 Skagen, +45 31 32 16 48, vin.centralen.skagen@gmail.com, facebook.com/vin.sprit.deli.centralen.9990

Andre oplevelser i Toppen af Danmark