Sjov på Strandby Havn

Oplev den hyggelige stemning på havnen i Strandby, hvor du kan købe flere forskellige friskfangede lækkerier, der kan nydes med udsigt over de mange smukke lystbåde.

Du kan også købe dig en dejlig kop kaffe, vand eller øj for at slutte af med en forfriskende og læskende is.

Fra kl. 16.00 til 20.00 syder havnen af liv og glade stemmer fra de mange gæster. Du kan prøve en sejltur med fiskekutter, nynne med på den herlige live-musik, byde på turist-fiskeauktionen eller finde et godt tilbud på noget du slet ikke kan undvære i en af de mange opstillede kræmmerboder.

For børn er der mange muligheder for ’sjov og ballade’.

Tag familien med og nyd en sjov dag sammen.

 

Hver tirsdag i uge 28, 29, 30 og 31.

Følg med på Facebook!

Glæd dig til en hyggelig oplevelse på havnen i Strandby!

Sjov på Strandby Havn tirsdage i juli måned
Sjov på Strandby Havn tirsdage i juli måned
Sjov på Strandby Havn tirsdage i juli måned

Strandby havn byder på mange spændende ting

Udover de hyggelige spisesteder samt små butikker, så finder du en hyggelig lystbådehavn i Strandby, mange arrangementer samt den populære fiskeauktion, hvor du har mulighed for at få en kasse friskfanget fisk med hjem.

Lystbådehavnen i Strandby emmer af stemning med sine mange hyggelige hjørner med flotte grillsteder, terrasser med borde-bænkesæt, et flot udkigstårn med kikkert, hvor du kan se til Hirsholmene og Læsø samt de mange palmer, som pryder havnen om sommeren.

Lystbådehavnen har alt det, som en havn skal have med plads til 140 både. Langs broer og kajen er der standere med strøm og vand, hvor vandet er til fri afbenyttelse. Ved servicebygningen findes toiletter og bad. Havnedybden er 4.5 meter, og du fortøjer op mod bro eller hækfortøjning på pæle. Mindre end 2 minutter på gåben fra lystbådehavnen findes der gode indkøbsmuligheder og flere restauranter. Lystbådehavnen danner ramme for traditionen ’Sjov tirsdag’, hvor der hver tirsdag i ugerne 28, 29, 30 og 31 er mulighed for at lave en god handel ved en kræmmerbod, nyde lækker frisklavet mad og den livlige stemning. Strandby Fiskeauktion er en populær og spændende oplevelse året rundt. Der er auktion hver morgen kl. 7.00 og i sommermånederne også kl. 9.30.

Tag bare børnene med på auktion, men husk at tage hensyn til opkøberne og stil jer gerne lidt bag de professionelle for en sikkerheds skyld, for der kører trucks i hallen, så snart de første fisk er solgt.

Du kan sagtens byde på en kasse fisk, når blot du lige sørger for at gøre Auktionsmesteren opmærksom på, at du deltager i købet. Har du først købt én kasse fisk, skal du nok ikke foretage for mange nik eller blink med øjet – medmindre du vil have fisk med hjem til et helt års forbrug.

I sommermånederne er der op til auktionen mange landinger fra de skibe, som fisker efter jomfruhummer om natten. Friskere fisk og skaldyr får du ikke!

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Andre oplevelser i Toppen af Danmark